Jam, harga sareng aksés

drapeau anglais
chateau_roche_Goyon_fort_la_latte_neige_le_18_décembre_2010

Pébruari nepi ka Maret

1 sonten - 5 sonten

jardin artichaut roche goyon chateau fort la latte

Juli sareng  Agustus

10:30 am - 7:00 pm 

P1070149.JPG

Week-ends de Novembre

13h - 17h

Image de Tim Mossholder

PANUTUP

ti 6 Januari nepi ka

7 Pébruari 

rosier du Japon château de la roche goyon plesses plessis

Akhir minggu dina Maret

1 sonten - 5 sonten

vikings tournage moutons roche goyon fort la latte

Oktober

11 p.m - 5 p.m

archère_du_donjon.JPG

Week-ends de Décembre

13h - 17h

château_de_la_ROCHE_GOYON_pont_levis_portes_-_1.jpg

FERMETURE Exceptionnelle

Le 6 Novembre 2022 

chateau_vue_d'ensemble arméria maritime roche goyon fort la latte

April, Mei, Juni sareng Séptémber

10:30 - 18:00

potager avec echium.HEIC

Vacances d'Halloween (jusqu'au Dimanche 13 Novembre)

11h - 17h

donjon hctaeau de la roche goyon fort la latte dame à la licorne

Liburan Natal

1 sonten - 5 sonten

€ 6,60

SADAYAH Peunteun
attaque du chateau fort roche goyon fort la latte

  € 5,50

Murid SMA, murid (dugi ka 26 taun), jalma anu ngirangan mobilitas, milarian padamelan (buktina)  

Diréduksi
visite guidée chateau de la roche goyon

€ 4,40

Gratis kanggo murangkalih anu umurna kirang ti 5 taun

Barudak
enfants tarif chateau de la roche goyon fort la latte

Peraturan ditampi

Kas, kartu bank, pamayaran tanpa kontak, voucher liburan

Peraturan
Billetterie château billetterie roche goyon chateau fort la latte bretagne

La visite guidée

avec l'audio guide sur votre téléphone ou tablette.

Disponible toute l'année en scannant ce QR code.

Audioguide
qr_code.png

Personnes à mobilité réduite

Le château est partiellement accessible aux personnes à mobilité réduite.

Barbacane, second châtelet, gros mur, four à rougir les boulets.

Le donjon, chapelle, batterie basse ne sont pas accessibles (escaliers, marches...)

PMR
PMR handi transparent_edited_edited.jpg

Trik anu saé!

pikeun kanyamanan anjeun dina akhir minggu, liburan umum sareng liburan sakola, hindarkeun jam-waktos puncak (antara jam 3 sonten sareng 5 sonten)

Pangalusna  waktos  kunjungan nalika usum luhur: 

10:30 dugi ka 12 wengi

Ti jam 1 sonten dugi ka 3 sonten

sareng ti 5 sonten dugi ka 7 sonten

Tips
visiteurs chateau de la roche goyon fort la latte

Buka sapanjang taun ku janji.

Tingkat kelompokna lumaku ti 20 jalma.

Pangakuan gratis dijamin kanggo supir sareng panduan na 1/20 saluareun 20.

  • Sawawa:  € 5,50

  • Barudak di handapeun 12: 4,40 €

Kelompok
paysan medievales chateau de la roceh goyon fort la latte ouverture

Dina panarimaan benteng:

Panarimaan panarimaan anu terakhir lumangsung 30 menit sateuacan waktos nutup, waktos ieu ngamungkinkeun anjeun ningali sadayana kastil.

Kami ngabagéakeun anjeun dina basa Perancis, tapi anjeun tangtosna tiasa ngamangpaatkeun brosur kunjungan kami di Perancis, Inggris, Belanda, Jerman, Spanyol, Italia, Rusia, Cina, Jepang.

Métode pamayaran:  spésiés ,  cek  (kalayan KTP),  Kartu bank  jeung  voucher liburan .

Punten perhatoskeun, ngan ukur sato dina tali anu katampi dina situs éta.

  Punten perhatoskeun, hiber naon waé drone ti taman sareng kastil La Roche Goyon (Benteng La Latte) dilarang pisan ku hukuman tina prosés hukum! 

Bumi
logo chateau de la roche goyon fort la latte la vague

Punten perhatoskeun, ngan ukur sato dina timbel anu ditampi dina situs éta.

 

Sasatoan
maya le chien chateau de la roche goyon fort la latte canon barbacane

Parkir kami gratis, tempatna 600 méter ti istana.

Pikeun jalma anu ngirangan mobilitas, kami parantos nyayogikeun koper listrik pikeun angkat anu sesah. (tingali sareng resepsionis pikeun kasadiaan dina situs)  

Beus sareng van kémping tiasa parkir dina rohangan anu disayogikeun pikeun aranjeunna.

Parkir wengi henteu kénging; mangga konsultasi kana panarimaan kami anu tiasa ngarahkeun anjeun kana situs anu ngabagéakeun motor.

Parkir mobil
Vikings fort la latte Roche Goyon acteurs chevaux charrette roche Goyon

Méja piknik sayogi caket tempat parkir mobil, upami hujan, kami henteu ngagaduhan lokasi anu katutup.

Piknik
table décor médiévales vikings roche goyon fort la latte corne biere decor
Panginepan

Tempat kemah "Le Balcon de La Baie"  di Saint Marcan 

02 99 80 22 95 

www.lebalcondelabaie.com

 

camping le balcon de la baie.png
Panginepan

Hotél Diane  dina Golden Sands Les Pin  02 96 41 42 07 

www.hoteldiane.fr

hotel de diane sables d'or les pins bretagne chateau
Pamulihan

La Droséra di Fréhel

02 06 83 31 57

la drosera restaurant bretagne
Pabrik kéju

Peternakan domba Cap en Plévenon

klik di dieu

chevrerie du cap bretagne fort la latte roche goyon chateau chèvre
Bakery

Cape Town pikaresepeun

klik di dieu

délice du cap plevenon fort la latte roche goyon chateau boulangerie