Pesenan kelompok

Hayu diri kaget ku tempat anu luar biasa ieu anu aya di Bay of St Malo. Situs ieu ngajentul dina sajarah ngabagéakeun anjeun pikeun perjalanan deui ka jaman abad pertengahan antara Bumi sareng Laut.

Wisata anu dipandu

Wisata anu diluyukeun sareng kelompok anjeun pikeun ngabantosan anjeun mendakan sejarah kastil sareng lingkungan anu unik.

Hayu diri dipandu ku panungtun kostum kami anu hadé.

Kusabab Covid19, ngan wisata mandiri anu sayogi ayeuna.

Waktu wisata anu dipandu:  45 menit

  • Sadaya taun sapanjang ku reservasi  

  • Ti tanggal 1 April dugi ka 30 Séptémber gumantung kana jadwalna (unggal 1h15)

Minimal 20 jalma per Grup .  

    Kusabab  wabah anu mangaruhan nagara urang ayeuna, kami henteu tiasa nawiskeun anjeun  wisata anu dipandu pikeun 2021 .

    Kunjungan kelompok kumargi kitu bakal "kunjungan gratis" kanggo waktos ayeuna. Grup bakal mendakan sapanjang istana sareng taman na, seueur panel panjelasan ngeunaan sajarah sareng arsitektur benteng.

Kaayaan Booking pikeun Tur Dipandu:

Minimal 20 jalma per Grup .

Waktu kadatangan grup kedah tepat sareng leres-leres dihormat . Saluareun 20 menit telat , wisata anu dipandu moal aya deui  kuduna  yakin tapi tiasa dilakukeun sacara bébas.

Wajib: Kanggo  peraturan  ku Voucher , punten pasihan salinan ka grup anjeun kanggo dipasihkeun ka kasir urang.

Bujang  pembatalan dibéjaan sahenteuna 3 dinten sateuacan tanggal kunjungan ditampi . Saluareun jaman ieu, jasa parantos ditangtoskeun .

Kusabab alesan  kasalametan sareng kalancaran jalanna, pituduh éta berwenang pikeun ngaluarkeun saha waé anu henteu ngahargaan aturan kalakuan anu hadé .

Reservasi Grup pikeun datangna istana  ngan ukur ngalaksanakeun situs ieu!

Punten perhatoskeun: Upami anjeun nempatkeun Pilihan, reservasi perusahaan gaduh prioritas.

Inpormasi Wajib:

  • Nami jalma sareng Nami organisasi

  • Nomer telepon organisasi sareng Telepon sélulér pikeun jalma anu ngatur kelompok éta 

  • Surat

  • Jenis Kelompok (sakola, anu sanés ...)

  • jumlah déwasa

  • Jumlah barudak

  • Tanggal sareng Jam (ti 10:30 dugi ka 4:30 sonten, Teu kalebet liburan umum sareng Hors-Semaine des medieval du château)

 

Upami aya inpormasi anu leungit, reservasi moal diperhatoskeun!

Reservasi grup ti 20 jalma!  

Masalah reservasi, ngan ukur hiji alamat: fortlalatte.reservations@gmail.com

Pesenan Grup ti 20 jalma!

Masalah reservasi, ngan ukur hiji alamat: fortlalatte.reservations@gmail.com

Naha anjeun resep pisan kana hiji topik? Hubungi kami ku email: fortlalatte.reservations@gmail.com
Hayu urang bahas proyék anjeun. Tim bakal narékahan pikeun nawiskeun anjeun jasa kualitas anu paling cocog sareng harepan anjeun.

Inpo langkung lengkep pikeun pemesanan grup di  0296 415 711

Château De La Roche Goyon / Fort La Latte Visites guidées réservations