PEMBUKAAN CHÂTEAU DE LA ROCHE GOYON
ti Rebo 19 MAY 2021

Tim Château de La Roche Goyon (Benteng La Latte) resep pisan ngumumkeun dibuka deui château sareng taman na.

Tim kami parantos nyiapkeun pembukaan taman sareng kastil sababaraha minggu ayeuna.  

Salami kadatangan anjeun, kami bakal naroskeun ka anjeun pikeun ngahargaan gerak-gerik panghalang sareng aturan jarak sosial. Kami ngandelkeun anjeun.

  • Arah sirkulasi diatur pas anjeun dugi ka taman.

  • Tanda anu nunjukkeun gerakan panghalang aya dina situs sapanjang jalan anu nuju ka istana.

  • Halangan pamisah sareng arah gerak parantos ditetepkeun di bagian kastil anu dimana para tamu tiasa silih ucapkeun. (conto: drawbridges, kantor tikét ...)

  • Tim puri dina kontak sareng masarakat dilengkepan masker pelindung sareng / atanapi visor.

  • Peraturan tamu nalika asup dilaksanakeun pikeun ngajaga jarak sosial sareng ngamungkinkeun kunjungan anu langkung aman.

  • Ngagem topéng wajib nalika anjeun kadatangan pikeun sadaya tamu.

  • Anjeun bakal dipénta pas kaséhatan anjeun di  Bagian Tikét  nganjang ka puri. Detil didieu

Aturan Saniter anu kedah dititénan

Bagian Tikét
Promosikeun pamayaran nganggo kartu kiridit sareng pamayaran tanpa kontak.
Hiji jalma kanggo mayar tikét.

Jagi jarak sosial
Jarak fisik minimum dua méter antara unggal kulawarga kedah dihormat.

Gél hidrolik
Dina kunjungan, gél hidrok alkohol ditunda. Ngumbah panangan anjeun sacara rutin nganggo gél hidrok alkohol.

Entong noél objék nanaon
Entong noél obyék, halangan, kotak tampilan, jandéla kaca patri, panto, jati.
 

1 metre-01_edited.png
affiche_pass_sanitaire880.jpg