Jam, harga sareng aksés

flag-fr.png
chateau_roche_Goyon_fort_la_latte_neige_le_18_décembre_201013.JPG

Ti Pébruari dugi Maret

1 sonten - 5 sonten

jardin%202013%20aout%20%20(25)_edited.jpg

Juli sareng Agustus

10:30 am - 7:00 pm 

Image de Tim Mossholder

Panutupan taunan

ti 6 Januari nepi ka

7 Pébruari 

rosier du Japon.HEIC

Akhir minggu ti bulan Maret

1 sonten - 5 sonten

Vikings_fort_la_latte_Roche_Goyon_decor_tournages_vue_d'ensemble_sur_le_château_avec_le_be

Oktober

11 p.m - 5 p.m

chateau_vue_d'ensemble_arméria14.JPG

April, Mei, Juni sareng Séptémber

10:30 - 18:00

26_et_27_octobre_2017_donjon_intérieur_e

Liburan Natal

1 sonten - 5 sonten

SADAYAH Peunteun

€ 6,60

attaque du chateau fort.jpg
Murid SMA

  € 5,50

Luhur  murid sakola, murid, padamelan (buktina)  

P1250707.jpg
Barudak

€ 4,40

Gratis pikeun barudak di handapeun 5 taun

IMG_4322.JPG
Pamayaran

Pamayaran ditampi

Kas, kartu kiridit, pamayaran tanpa kontak, voucher liburan

Billetterie château.jpg
Trik

Trik anu saé!

pikeun kanyamanan anjeun dina akhir minggu, liburan umum sareng liburan sakola, hindarkeun waktos puncak (3 sonten sareng 5 sonten)

public .jpg
Kelompok

Buka sadayana taun ku janji.

Tingkat kelompokna lumaku ti 20 jalma.

Pangakuan gratis nyaéta  protide  pikeun supir sareng jalma anu ngiringan sareng 1/20 langkung ti 20.

  • Sawawa:  € 5,50

  • barudak sahandapeun  12 y ceuli  lami: 4,40 €

paysan_fort_médiévales.jpg
panarimaan

Dina panarimaan benteng:

Panarimaan panarimaan anu terakhir lumangsung 30 menit sateuacan waktos nutup, waktos ieu ngamungkinkeun anjeun ningali sadayana kastil.

Kami ngabagéakeun anjeun dina basa Perancis, tapi anjeun tangtosna tiasa ngamangpaatkeun brosur kunjungan kami di Perancis, Inggris, Belanda, Jerman, Spanyol, Italia, Rusia, Cina, Jepang.

 

Cara mayar: kontan, cek (nganggo KTP), kartu bank sareng parios-liburan.

 

Perhatian, ngan ukur sato Leash anu ditampi dina situs.

♦ Punten perhatoskeun yén ngalayang ngalangkungan drone kastil The Roche Goyon (Benteng La Latte) sareng taman na dilarang pisan ku hukuman tina prosés hukum!

la_vague_simplifié_fond_vague_Vert_Bleu_sans_nom__modifié.png
Sasatoan

Perhatian, ngan ukur sato Leash anu ditampi dina situs.

maya le chien deux.HEIC
Taman Mobil

Parkir kami gratis, jarakna 600 méter ti kastil.

Pikeun jalma anu ngirangan mobilitas, kami parantos nyayogikeun mobil listrik pikeun numpak hésé. (kanggo ningali sareng agén resepsi kanggo kasadiaan langsung)

 

Beus sareng motor tiasa parkir dina pitches kanggo aranjeunna.

 

Parkir wengi henteu kénging; hatur nuhun konsultasi bumi kami anu tiasa ngarahkeun anjeun ka situs anu ngabagéakeun motor.

Vikings fort la latte Roche Goyon acteurs chevaux charrette roche Goyon.jpg
Piknik

Méja piknik sayogi caket tempat parkir mobil, upami hujan, urang henteu ngagaduhan tempat anu nutupan.

table décor médiévales vikings.png
Panginepan

Tempat kemah "Le Balcon de La Baie"  di Saint Marcan 

02 99 80 22 95 

www.lebalcondelabaie.com

 

camping le balcon de la baie.png
Panginepan

Hotél Diane  dina Golden Sands Les Pin  02 96 41 42 07 

www.hoteldiane.fr

Capture d’écran 2019-02-26 à 17.10.33.png
Pamulihan

La Droséra di Fréhel

02 06 83 31 57

droséra.jpg
Pabrik kéju

Peternakan domba Cap en Plévenon

klik di dieu

chevrerie du cap.jpg
Bakery

Cape Town pikaresepeun

klik di dieu

délice_du_cap_.jpg