Roche Goyon .png

Kastil La Roche Goyon  - Lokasi syuting - Fort La Latte

Pilem - séri

- Parfum La Dame en Noir karya Marcel L'Herbier 1931

- Katilu muskéter, 1948

- The Vikings , 1958, sareng Kirk Douglas, anu perang terakhir na di puncak Dungeon.  Tingali di dieu

- Metzapterstein  salah sahiji skétsa pilem  Carita Luar Biasa , diarahkeun ku Roger Vadim sareng Jane Fonda  1967.

- Lancelot du lac, pilem TV Perancis ku Claude Santelli - 1970 (ogé dina Forteresse de Largouët)

- The Dance of Death, Telefilem - 1982 ku Claude Chabrol  sareng Michel Bouquet sareng Niel Arestrup Tingali di dieu

- Upami kuring yuswa 1000 taun - Monique Enckell - 1983 Tingali di dieu  

- Le Gerfaut, serial tipi 1987 ku Marion Sarraut dumasar kana karya Juliette Benzoni "Le Gerfaut des brumes. Tingali di dieu  

- Urang Chouans! , Pilem ku Philippe de Broca ditémbak di 1987 sareng Sophie Marceau, Lambert Wilson  tingali di dieu

- The King's Game, ku Marc Evans dumasarkeun kana karya Jean Raspail 1988

- Haté sareng Pedang, Telefilem Franco-Italia-Jérman ku Fabrizio Costa 1998

- Monsieur N, (syuting dina kapal di teluk di handapeun istana) 2001, pilem ku Antoine de Caunes tingali di dieu  

   Gambar syuting pilem Monsieur N pencét di dieu  

 

- Jeng lami , ku Catherine Breillat - 2007 -  tanggal némbak 29, 30, 31 Maret 2006  tingali di dieu  

- L'épervier , séri kanggo France Télévision sareng Aurélien Wiik, Martin Lamotte, 2011 - Tanggal némbak ti 22 Maret dugi ka 31 Maret 2006  tingali di dieu

- April sareng dunya licik , pilem animasi, 2015 tingali di dieu

CLIPS - PUBS

- Klip Kanada , Mourir les sirènes 1988 - Lalajo di dieu

 

- Klip grup Manau, La tribu de Dana 1998 - Phillipe Claverie -  tingali di dieu

- Iklan pikeun mesin pencari " Lycos " - tanggal némbakan: 19 & 20 Agustus 1999 / Siaran taun 2000  tingali di dieu  

- Pidéo musik grup Soñj , "Tasnif-e  magali Kurdî ", 2018 Tingali di dieu

Témbok TV

- Tembongkeun pikeun Nicolas Hulot - Ikhtisar dina ULM - 1987 - TF1 - Sutradara: Genièvre Bruno

- Tembongkeun " Du cote de chez vous " - produksi TF1 - Patrice Ferrand

- Laporkeun "Némbak Hawuk" - Le Télégramme - 2010 Tingali di dieu 

- Program "Thalassa" - Perancis 3 - 15 Pébruari 2013

- Tembongkeun " Tugu karesep Perancis " - 2014 anu ditepikeun ku Stéphane Bern Tingali di dieu 

- Acara Armor Tv - 2015 sareng Clément Godard Tingali di dieu 

- Acara TV "Akar sareng jangjang" - Perancis 3 - 5 Nopémber 2014 Tingali di dieu  

- Tembongkeun " Midi en France " Perancis 3 - 2016 Tingali di dieu

- Laporkeun "Festival abad pertengahan" - Tébéo - 10 Agustus 2016  Tingali di dieu

- Laporkeun "Festival abad pertengahan" - Tébéo - 15 Agustus 2017  Tingali di dieu

- Tembongkeun "Sasatoan 8" - "Saint Malo di sisi sato" - D8 - 2018

- Program "Rute Bretagne " - Perancis 3 - Désémber 2018 Tingali di dieu

- Tembongkeun "Échappées belles" - "Minggu-tungtung di Emerald Coast" - Perancis 5 - 2018 Tingali di dieu

- Tembongkeun "La gaule d'Antoine" - "La Bretagne"  Terusan + ditepikeun ku Antoine De Caunes -  Némbak 12 Méi 2018 - Siaran 4 Juli 2018

- Prakiraan cuaca "cart la carte" - Perancis 3 - Salasa 4 Désémber 2018

- Program "Iti B" - Perancis 3 - "legenda Brittany"  

- Tembongkeun " 100 tempat anu tiasa ditingali " - La Côte d'Émeraude - 2019 Tingali di dieu

 

- Tembongkeun " The 100 tempat ningali " dokumenter lengkep - La Côte d'Émeraude - 2019 Tingali di dieu

- Program dokumenter  "Benteng maritim" - RMC Découverte - 2019  

- Laporkeun "édisi ka-11 Medieval" - Ouest Perancis - 2019 Tingali di dieu

- Game Show " Fakt oder Fake" - TV Austria - Maret 2020 Tingali di dieu  

- JT nyiarkeun "Tujuan  Perancis "- Perancis 2 - 20 Mei 2020

- Tembongkeun " Tugu karesep Perancis " - Séptémber 2020 - ditepikeun ku Stéphane Bern

- Program pelaporan "Zum"  - Berita 1 sonten - TF1  

Koran

- Berita TV-  Le 13h -Farani 2 - 31 Juli 2007 Tingali di dieu

- Koran TV 19/20 - The Medieval of the Château de la Roche Goyon-   Perancis 3 Brittany - 16 Agustus 2017Tingali di dieu

- Koran TV 19/20 - 10 taun Festival Abad Pertengahan Château de la Roche Goyon-  Perancis 3 Brittany - 11 Agustus 2018

- Koran TV 19/20 - 10 taun Festival Abad Pertengahan Château de la Roche Goyon-   Perancis 3 Brittany - 13 Agustus 2018

- TV Koran - 19/20 - Perancis 3 - "Hormat ka Kirk Douglas" -  6 Pébruari 2020 Tingali di dieu

- Journal TV 12/13 - Perancis 3 - Ngamuka deui istana saatos COVID 19 - 1 Juni 2020