Tutuwuhan di kebon puri.

rosier du Japon.HEIC

Mawar Jepang
Rungkun acuk kasar

Rosa rugosa

Tutuwuhan Gampang / padesaan

Melak  Guguritan spring  

Paparan panonpoé

Taneuh beunghar,  ogé lemes

Kembangan ti bulan Méi dugi ka ibun munggaran

Buah-buahan (pingping mawar) tiasa didahar! 

potager 2020.jpeg

Hortus
Kebon sayuran

Kebon sayuran dina bulan Juni

Dusun - Kebon Sayuran

Hortus mangrupikeun unsur penting tina taman abad pertengahan, pakait sareng Orchard -  kebon sayuran . Dikurilingan ku plesses (plessis) dina raraga ngajagaan tina sato tegalan. Éta sering aya di caket dapur, éta mangrupikeun cadangan nyata pepelakan anu ngeunah kalayan sipat ubar.

Kami mendakan borage, leeks, horseradish, tangkal apel, kol, rhubarb, mints, thyme, vines, rosemary, sage, arroches, peas ...