Émbaran Situs

Editor Situs:

 

Guénolé Joüon Des Longrais

Jawab publikasi:  Guénolé Joüon Des Longrais

Siret:  N ° 849 249 461 00021

Alamat:  Château de la Roche Goyon 22240 PLEVENON-CAP FRÉHEL

Telepon:  02 96 41 57 11

Inpormasi Situs:

 

Situs:  www.lefortlalatte.com

Facebook: Fortlalatteofficiel

Instagram: Fortlalatte

twitter: @fortlalatteoff

E-mail:  Fortlalatteoff@gmail.com

Reservasi Grup: fortlalatte.reservations@gmail.com

éta  Château de La Roche Goyon / Fort La Latte ngagaduhan hak pikeun ngarobih kaayaan ieu iraha waé. Anjeun disarankan pikeun sacara rutin konsultasi versi pang anyarna anu maksa.

Ku eusi situs ieu hartosna struktur umum, téks, gambar, animasi atanapi henteu, sareng sora anu situs na dikarang. Sagala perwakilan total atanapi parsial tina situs ieu sareng eusina, ku naon waé, tanpa otorisasi tertulis tina Château de La Roche Goyon / Fort La Latte , dilarang sareng mangrupikeun palanggaran anu dihukum ku artikel L. 335-2. Et seq . tina Kodeu Harta Inteléktual.

Ku hiji-hijina kanyataan na aya hubunganana sareng situs éta, pangguna nampi nampi  Château de La Roche Goyon / Benteng La Latte , lisénsi pikeun nganggo Eusi Loka diwatesan pisan ku kaayaan imperatif ieu:

• Lisénsi ieu, dipasihkeun sacara non-éksklusif, henteu tiasa ditransferkeun ka pihak katilu.
• Hak panggunaan anu dipasihkeun pikeun pangguna nyaéta pribadi sareng swasta, anu hartosna yén réproduksi eusi situs dina média naon waé pikeun panggunaan koléktif atanapi propésional, bahkan sacara internal dina perusahaan, dilarang. Nya kitu ogé pikeun komunikasi naon waé ngeunaan eusi ieu ku cara éléktronik, bahkan disebarkeun dina intranet atanapi extranet perusahaan.
• Pamakéan ieu ngan ukur kaasup otorisasina pikeun baranahan pikeun neundeun pikeun kaperluan ngagambarkeun dina layar hiji-pangguna sareng réproduksi dina hiji salinan, pikeun salinan cadangan sareng hard copy.
• Mangpaat sanésna tunduk kana otorisasina anu nyata tina
  Kastil La Roche Goyon / Benteng La Latte .

Pelanggaran kana ketentuan ieu nyababkeun palaku sareng sadaya jalma anu tanggung jawab kana hukuman pidana sareng perdata anu disayogikeun ku hukum Perancis.

Pamaké tina  Château de la Roche Goyon / Benteng La Latte , diperyogikeun pikeun ngahargaan kaayaanana Undang-Undang Perlindungan Data, file sareng kabébasan, palanggaran anu dihukum ku hukuman pidana. Khususna, ngeunaan inpormasi nominatif anu aranjeunna ngagaduhan aksés, aranjeunna kedah nyingkahan koléksi naon waé, panyalahgunaanana, sareng sacara umum, tindakan naon waé anu sigana bakal ngalanggar privasi atanapi reputasi individu.

Luyu sareng pasal 34 tina hukum "Informatique et Libertés" n ° 78-17 6 Januari 1978, anjeun ngagaduhan hak pikeun ngakses, ngarobih, menerkeun sareng ngahapus data ngeunaan anjeun. Anjeun tiasa ngalaksanakeun hak ieu ku ngirim serat ka kantor pusat kami.

Tautan hypertext disiapkeun dina kerangka halaman wéb ieu kana sumber sanés anu aya dina jaringan Internét henteu tiasa kalibet dina tanggung jawab Château de la Roche Goyon / Fort La Latte .

Situs ieu diayakeun ku perusahaan "wix  "  . 

Wix
Wix.com Inc.
Alamat:
  500 Terry A Francois Blvd San Fransisco, CA 94158 
Telepon:
  +1 415-639-9034.  

Pamakéan cookies

Pasatujuan karusiahan

 

Halaman wéb ieu tiasa nganggo "cookies". Cookies ngamungkinkeun anjeun nganggo  sareng pikeun pribadoskeun perjalanan anjeun dina situs kami. Aranjeunna ngawartosan halaman mana halaman wéb anu paling sering dianjang, ngabantosan kami pikeun ngukur épéktipitas situs sareng maluruh wéb urang, sareng masihan kami wawasan kana tingkah pangunjung, anu ngamungkinkeun urang ningkatkeun komunikasi urang.

Upami anjeun hoyong nganonaktifkeun cookies dina browser wéb Safari, buka Preferensi, teras kana panel Privasi teras pilih pikeun meungpeuk cookies. Dina iPad, iPhone atanapi iPod anjeun  toél, buka Setélan, teras Safari, teras ka bagian Cookies. Kanggo panyungsi anu sanés, punten konsultasi sareng panyayogi anjeun kanggo inpormasi ngeunaan cara nganonaktifkeun cookies.

Kategori  1 - Cookies anu peryogi pisan

Cookie ieu penting pikeun anjeun pikeun ngotéktak kami  halaman wéb sareng nganggo fitur-fiturna. 

Kategori  2 - nyukcruk cookies

Cookie ieu ngumpulkeun inpormasi ngeunaan panggunaan kami tina kami  Situs wéb  : contona, halaman anu sering anjeun buka. Data ieu tiasa dianggo pikeun ngaoptimalkeun halaman wéb urang sareng ngajantenkeun langkung gampang dina napigasi. Cookie ieu ogé ngamungkinkeun para apiliasi kami terang upami anjeun parantos ngaksés salah sahiji urang  halaman wéb tina situsna atanapi nalika milarian net. Cookie ieu henteu ngumpulkeun inpormasi anu tiasa dikenalkeun anjeun. Sadaya inpormasi anu aranjeunna kumpulkeun janten agrégat sareng janten anonim.

Kategori  3 - Cookie fungsional

Cookie ieu ngamungkinkeun urang  situs  wéb pikeun émut kana pilihan anjeun nalika kunjungan anjeun. Urang tiasa, salaku conto, nyimpen lokasi geografis anjeun dina cookie pikeun mastikeun yén kami nampilkeun halaman wéb kami ka anjeun dina basa nagara anjeun. Urang ogé tiasa nahan preferensi sapertos ukuran font sareng font sareng item anu sanésna tiasa dikonfigurasi.  Inpormasi anu aranjeunna kumpul moal ngenalkeun anjeun sacara pribadi, atanapi ngalacak kagiatan browsing anjeun dina halaman wéb sanés Apple.