Émbaran Situs

 

Penerbit Loka:

 

Guénolé Joüon Des Longrais

Jawab publikasi: Guénolé Joüon Des Longrais

Alamat: Fort La Latte 22240 PLEVENON-CAP FRÉHEL

 

Telepon: 02 96 41 57 11

Fax: 02 99 67 58 98

 

 

 

Émbaran halaman wéb:

 

Situs wéb: www.lefortlalatte.com

Facebook: Fortlalatteofficiel

Instagram: Fortlalatte

twitter: @fortlalatteoff

 

Surélék: Fortlalatteoff@gmail.com

Pesenan kelompok: fortlalatte.reservations@gmail.com

Fort La Latte ngagaduhan hak pikeun ngarobih iraha waé ayeuna. Maka anjeun disarankan pikeun sacara rutin mariksa vérsi anu paling anyar dina kakuatan.

 

Eusi situs ieu ngartos hartosna struktur umum, téks, gambar animasi atanapi non-animasi, sareng sora-sora anu situs na dikarang. Sagala perwakilan total atanapi parsial tina situs ieu sareng eusina, ku prosés naon waé, tanpa otorisasi tinulis ti Fort La Latte , dilarang sareng janten pelanggaran anu dihukum ku tulisan L. 335-2 sareng nuturkeun Code de la intellectual intellectual .

 

Ku kanyataan yén aya hubunganana sareng situs éta, pangguna nampi panarimaan Fort La Latte, lisénsi pikeun nganggo Kandungan Situs sacara ketat diwatesan ku kaayaan wajib kieu:

• Lisénsi ieu, dipasihkeun sacara non-éksklusif, henteu tiasa ditransferkeun ka pihak katilu.

• Hak panggunaan anu dipasihkeun ka pangguna pribadi sareng pribadi, anu hartosna yén réproduksi eusi situs dina média naon waé pikeun panggunaan koléktif atanapi propésional, bahkan sacara internal di perusahaan, dilarang. Éta sami pikeun komunikasi naon waé ngeunaan ieu ku cara éléktronik, bahkan disebarkeun dina intranet atanapi extranet perusahaan.

• Pamakéan ieu ngan ukur ngandung ijin pikeun baranahan pikeun disimpen pikeun tampilan dina layar hiji sareng baranahan dina hiji salinan, kanggo cadangan sareng nyetak.

• Mangpaat sanésna tunduk kana otorisasina nyata Benteng La Latte .

Pelanggaran ketentuan ieu tunduk kana anu ngalanggar sareng sadaya jalma anu tanggung jawab kana pidana sareng pidana pidana anu disayogikeun ku hukum Perancis.

 

Luyu sareng hukum 6 Januari 1978 anu aya hubunganana sareng data, file sareng kabébasan, situs éta parantos dijantenkeun deklarasi ka Komisi Nationale Informatique et Libertés (CNIL).

 

Pangguna situs Fort La Latte diwajibkeun sasuai sareng ketentuan UU Perlindungan Data, file sareng kabébasan, palanggaran anu dihukum ku hukuman pidana. Khususna, aranjeunna kedah nahan, dina hal inpormasi pribadi anu aranjeunna ngagaduhan aksés, tina koleksi naon waé, nyalahgunakeun sareng, sacara umum, tina polah naon waé anu sigana bakal ngalanggar privasi atanapi reputasi jalma éta.

Luyu sareng Pasal 34 UU "Informatique et Libertés" No. 78-17 tina 6 Januari 1978, anjeun ngagaduhan hak pikeun ngakses, ngarobih, menerkeun sareng ngahapus data ngeunaan anjeun. Anjeun tiasa ngalaksanakeunana ku ngirim serat ka kantor pusat kami.

Tautan hypertext disetél salaku bagian tina halaman wéb ieu pikeun sumber sanés dina Internét, ulah ngalaksanakeun tanggung jawab Fort La Latte .

 

Hosting tina Situs disayogikeun ku perusahaan " wix ".